Γιατί alivizatos Cars

Τα πιο ψαγμένα μεταχειρισμένα της αγοράς
Αξιόπιστη επιλογή
Όλα μας τα αυτοκίνητα υπόκεινται σε αυστηρές διαδικασίες ελέγχου 6 σημείων ώστε να εξακριβωθεί με ακρίβεια το ιστορικό τους και να επιβεβαιωθεί η αξιοπιστία τους.

Κάνουμε την διαφορά στην απόκτηση αυτοκινήτου

Διασφαλίζοντας πως με κάθε σας αγορά έχετε κάνει μια αξιόπιστη και ξεχωριστή επιλογή!

50

ΕΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

30000

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ

700+

ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ

Ξεχωριστή επιλογή
Δεν εμπορεύομαστε απλά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. Επιλέγουμε ιδιαίτερες εκδόσεις με πλούσιο εξοπλισμό και μοναδικά χαρακτηριστικά που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού καλύπτοντας έτσι και τον πιο απαιτητικό οδηγό.
ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ

Οι υπηρεσίες μας

Εμπειρία, ποιότητα, διαφάνεια. Το τρίπτυχο πίσω από την επιτυχημένη μας πορεία στον χώρο του αυτοκινήτου και ο λόγος για τον οποίο μας έχουν επιλέξει περισσότεροι από 30,000 πελάτες.
01
Αγορές-ανταλλαγές αυτοκινήτων
02
Χρηματοδότηση & Leasing
03
Επαγγελματικά οχήματα
04
Ασφαλιστικές υπηρεσίες
ALIVIZATOS CARS EXCLUSIVES

Ειδικές εκδόσεις Αυτοκινήτων

Στην Alivizatos cars δεν θα βρείτε μια από τα ίδια! Επιλέγουμε ιδιαίτερες εκδόσεις αγαπημένων μοντέλων όλων των κατηγοριών με πλούσιο εξοπλισμό και χαρακτηριστικά που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού!

Κορυφαία Επιβατικά

Κορυφαία Επαγγελματικά

H εμπειρία Alivizatos cars

Πώς σε βοηθάμε να επιλέξεις
Μπορείς να επισκεφθείς την έκθεσή μας ώστε να βρεις το αυτοκίνητο που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες και τον τρόπο ζωής σου με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού μας. Εναλλακτικά, μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα μας η οποία ενημερώνεται καθημερινά με όλες τις νέες παραλαβές.
Πώς προετοιμάζουμε το όχημά σου
Όλα μας τα αυτοκίνητα περνούν αυστηρές διαδικασίες ελέγχου προκειμένου να διαπιστωθεί η αξιοπιστία τους και η συνέπειά τους σύμφωνα με το πλήρες ιστορικό σέρβις το οποίο και συνοδεύει το κάθε αυτοκίνητο. Αφού ολοκληρωθεί ο έλεγχος το κάθε όχημα περνάει από ολικό βιολογικό καθαρισμό.
Πώς γίνεται δικό σου
Γρήγορα, εύκολα και ευέλικτα! Εσύ απλά επιλέγεις τον τρόπο χρηματοδότησης ανάλογα με τις ανάγκες σου διαμορφώνοντας τις δόσεις που σου ταιριάζουν με δυνατότητα μέχρι και μηδενικής προκαταβολής! Κανονίζουμε εμείς όλα τα διαδικαστικά για σένα και εσύ απλά παραλαμβάνεις το όχημα σου!
Πώς σε καλύπτουμε μετά την αγορά
Είσαι έτοιμος για το νέο σου αυτοκίνητο! Κανονίζουμε όλα τα διαδικαστικά για σένα και εσύ απλά παραλαμβάνεις το όχημα σου!

Η έκθεσή μας
Πού θα μας βρείτε

Σκέφτεστε να αντικαταστήσετε το μεταχειρισμένο σας αυτοκίνητο άμεσα; Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-6890900 και επισκεφθείτε την έκθεσή μας στη Λεωφόρος Πεντέλης 3, Βριλήσσια με το αυτοκίνητο που θέλετε να ανταλλάξετε.

Copyright © 2024. All rights reserved. Powered by EOSNET