Τι σημαίνει ιδιαίτερη έκδοση αυτοκινήτου;

Σίγουρα έχεις ξανακούσει αυτό τον όρο αλλά τι ακριβώς σημαίνει?

Ιδιαίτερη έκδοση αυτοκινήτου ονομάζουμε ένα αυτοκίνητο το οποίο διαθέτει επιπλέον εξαρτήματα και επιπρόσθετα χαρακτηριστικά από αυτά της κλασσικής εκδοχής του και τα οποία διαμορφώνουν το λεγόμενο «Added value: προστιθέμενη αξία» καθώς τα χαρακτηριστικά αυτά είναι που το κάνουν ξεχωριστό, υπερεξοπλισμένο και πραγματικά «άξιο της τιμής του»!

Κάθε αυτοκίνητο που θα δεις στην έκθεσή μας είναι μία… μοναδική περίπτωση η οποία διαφέρει αρκετά από ένα κλασσικό μεταχειρισμένο που θα βρεις στην αγορά! Όλα τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητά μας είναι ιδιαίτερες εκδόσεις, νεότερων μοντέλων της κατηγορίας τους, που σέβονται κάθε επιθυμία ενός απαιτητικού οδηγού που αναζητά το κάτι… παραπάνω!

Τα πιο… «στην πένα» μεταχειρισμένα θα τα βρεις εδώ! Αυτοκίνητα με αυστηρές προδιαγραφές από κάθε άποψη, με επιπρόσθετα μοναδικά χαρακτηριστικά, σε άψογη κατάσταση τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, με συστήματα υψηλής τεχνολογίας και εξαρτήματα που σπανίζουν στην Ελληνική αγορά.

 

Ας δούμε όμως τι σημαίνει ιδιαίτερη έκδοση στην πράξη

Παίρνοντας ως παράδειγμα το Mini Countryman που αποτελεί ένα από τα πιο εμπορικά και δημοφιλή μοντέλα της ελληνικής αγοράς:

Στην αγορά μεταχειρισμένων:

Θα το βρεις με αρκετά χιλιόμετρα (κατά μέσο όρο >90,000 χλμ) και στην καλύτερη περίπτωση με χρονολογία του 2016, αν και το μοντέλο του 2015 είναι αυτό που θα συναντήσεις πιο συχνά. Η επικρατέστερη «κλασσική» έκδοση που θα βρεις στην αγορά έρχεται με χειροκίνητο κιβώτιο και με την απόδοση του κινητήρα να κυμαίνεται στα 100 άλογα. Ο εξοπλισμός που συναντάται στις «κλασσικές» εκδόσεις είναι συνήθως φτωχός.

Στην Alivizatos.cars:

Θα βρεις μεταχειρισμένο Countryman με λίγα χιλιόμετρα (33,000 – 63,000 χλμ), μοντέλο του 2018 με σύστημα τετρακίνησηςυβριδικό κινητήρα με απόδοση 224 ίππων, μαύρες ζάντες αλουμινίου 18¨πανοραμική οροφή, Auto Parking, φώτα Led και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων! Όλα μας τα αυτοκίνητα είναι από 1ο χέρι και σε άριστη κατάσταση ενώ παρέχεται πλήρες ιστορικό σέρβις.

Έτσι λοιπόν διαφοροποιείται μια «κλασσική» έκδοση μεταχειρισμένου που θα βρείτε οπουδήποτε στην αγορά με μια ιδιαίτερη έκδοση που θα βρείτε ΜΟΝΟ στην Alivizatos.cars. Κάνουμε τη διαφορά γιατί επικεντρωνόμαστε στην αξία και στο όφελος και αυτή ακριβώς είναι η ευκαιρία που σου δίνεται σε κάθε είδος αυτοκινήτου μας: η εξαιρετική σχέση τιμής με εξοπλισμό!

Copyright © 2024. All rights reserved.