Το τέλειο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο για τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού!

Στην Alivizatos.cars ειδικευόμαστε για περισσότερα από 50 χρόνια στο χώρο των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η εύρεση ενός μεταχειρισμένου είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική και χρονοβόρα διαδικασία καθώς είναι αρκετά δύσκολο να εμπιστευτείς μεμονωμένους εμπόρους αυτοκινήτων. Γνωρίζουμε επίσης ότι έχεις συγκεκριμένες απαιτήσεις προδιαγραφών που είναι εξίσου δύσκολο να τις καλύψει ένα… οποιοδήποτε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.

Τα καλά νέα είναι ότι εδώ σίγουρα θα βρεις ακριβώς αυτό που ψάχνεις! Στην Alivizatos.cars δεν έχουμε απλά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα αλλά ΜΟΝΟ τα καλύτερα και τα πιο ιδιαίτερα της αγοράς! Ο στόλος μας ανανεώνεται συνεχώς με νέες κορυφαίες αφίξεις, αφού πρώτα έχουν περάσει από διεξοδικό έλεγχο.

Ποιο είναι λοιπόν το τέλειο μεταχειρισμένο?

Πέρα από την άριστη κατάσταση στην οποία πρέπει να βρίσκεται τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, υπάρχουν και άλλα κριτήρια τα οποία καθιστούν ένα μεταχειρισμένο ως το ιδανικό. Στην Alivizatos.cars τηρούμε αυστηρούς κανόνες για να σου παρέχουμε επιλεγμένα και μοναδικά μοντέλα σε άριστη κατάσταση! Αυτό σημαίνει ό,τι για να φτάσουν στα χέρια σου σαν καινούρια κάθε ελληνικό αυτοκίνητο έχει λάβει τις πιο αυστηρές πιστοποιήσεις SGS & Dekra με σαφή και ολοκληρωμένη εικόνα του ιστορικού τους. Δεχόμαστε αυτοκίνητα ΜΟΝΟ της τελευταίας εξαετίας ενώ τα services πραγματοποιούνται MONO σε επίσημες αντιπροσωπείες με γνήσια ανταλλακτικά για τη διατήρηση της αυθεντικότητας καθώς και τη βέλτιστη δυνατή συντήρηση του αυτοκινήτου.

Εδώ βασιζόμαστε στην ποιότητα και στην εμπιστοσύνη. Μπορείς λοιπόν να δεις από κοντά και να κάνεις έλεγχο σε όποιο από τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητά μας επιθυμείς στην επίσημη αντιπροσωπεία μας στη Λεωφ. Πεντέλης 3. Περιηγήσου στο www.alivizatos-cars.gr, βρες το ιδανικό αυτοκίνητο για σένα και δες το από κοντά στις εγκαταστάσεις μας ΜΟΝΟ στη Λεωφ. Πεντέλης 3, Βριλήσσια ή κάλεσέ μας στο 210 6890900 για οποιαδήποτε ερώτηση.

Πάντα στη διάθεσή σας! … Με τις πιο αξιόπιστες προτάσεις!

Copyright © 2024. All rights reserved.